Overhovedet ikke noget for mig… Men det hele værd!

Jeg har igennem min graviditet overhovedet ikke synes det har været fedt. Jeg har igennem hele mit liv glædet mig til den dag, hvor jeg stod med den mand jeg elskede af hele mit hjerte og vi skulle have børn. Det er sådan set også sådan det var denne gang, men for mig var graviditeten bare overhovedet ikke som forventet.

Jeg havde egentlig ikke en hård graviditet. Jeg kastede op et par gange i starten, døjede ikke rigtig med kvalme, men fik dog bækkenløsning da jeg var omkring 5 måneder henne ca. Udover det så sov jeg nærmest ikke fra december måned og frem til jeg fødte d. 31/3-20. Hvis jeg skal være helt ærlig! Så får jeg meget mere søvn nu, end jeg gjorde da jeg var i tredje trimester.

Grunden til jeg sov så dårligt var nok både tankemylder, smerter, uro i kroppen, tilstoppet næse, en baby der virkelig havde fest om natten og meget mere. Det var virkelig det værste! Jeg husker tydeligt den dag jeg ringede grædende til min mor og sagde jeg ikke kunne holde det ud mere. Jeg sov ikke og jeg kunne næsten ikke stå oprejst! Så ende også med at blive sygemeldt et par uger inden barselen, da jeg bare ikke hang sammen mere.

Ja, så hvis jeg skal være ærlig, så kunne jeg godt leve med at jeg ikke behøvede at være gravid for at få børn. Jeg vil gerne føde dem, men det med de 9 måneder i helvede, dem ville jeg gerne slippe for nogensinde og gøre igen. Men mon ikke man glemmer det hvis man en dag bliver enige om at Laura skulle have søskende?

Jeg vil også lige påpege at Laura er alle smerterne, tankerne, tårerne, de søvnløse nætter og tilstoppet næse værd! Og det er også derfor at jeg ved med mig selv at jeg sagtens ville kunne gøre det igen, for kærligheden man får ud af det er jo flere gange det værd!

Og det skal selvfølgelig også lige siges at jeg også havde gode stunder som gravid. Der var de fantastisk spark og spjæt fra Laura, alle scanningerne og de søde tykke mave, som jeg altid havde drømt om! Og når ja, alle drømmende om livet med et barn. Et liv som familie!

Jeg var ikke vild med at være gravid, og det er også okay at have det sådan, men jeg er vild med det fantastiske lille menneske som kom ud af det!

Er der nogen af jer der heller ikke synes om at være gravid? Jeg tror i sidste ende at det handler om at jeg havde en forventning om at være på en lyserød sky i 9 måneder og måske lige kaste op et par gange. Jeg manglede helt klart at der var nogen der havde fortalt mig hvor hård det var at være gravid. Jeg har hørt så meget om hvor hårdt det var når baby var født. Men hold da op et nemt barn jeg har fået ift den graviditet jeg havde med hende. Hvilket jeg ærligt også føler man fortjener lidt, efter de mange søvnløse måneder!

///Sofie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen