Sommerhus

Der har været lidt stille her på bloggen den sidste uge. Og det er der en grund til! Vi har nemlig været i sommerhus, og vi er det faktisk stadig.

Mads´ far kom i fredags og overnattede hos os. Lørdag kom Mads´ søster, hendes mand og deres pige og sammen kørte vi mod sommerhuset i Hals. Søndag kom Mads´ bror, hans kæreste og deres 2 drenge. Og der brugte vi bare dagen sammen, om eftermiddagen tog Mads´ søster og co. Hjem, og mandag tog Mads´ bror og co. Hjem.

Så nu har vi hygget med Mads´ far indtil idag hvor han tog hjem, så nu nyder Mads, Laura og jeg den sidste dag i sommerhuset sammen, og det bliver dejligt, så er der helt ro og vi kan lige nyde vores sidste “ferie dag” sammen. Mads har dog ferie indtil slutningen af juli, så vi har massere ferie derhjemme.

Disse dage her i sommerhuset har vi egentlig bare brugt i sommerhuset. Mads, Laura, Mads´ far og jeg, har dog været et smut sammen ved stranden og en tur ind til Hals by og spise is.

Jeg har egentlig været meget nervøs for denne tur! Ugen op til at vi skulle afsted har Laura været i super dårligt humør, hun har været pylret, meget omklamrende og bare utilpas. Dog efter den første dag her, har hun bare været super dygtig, hun har grædt minimalt og dog haft nogen kampe når hun skulle sove om natten og så har hun ikke gidet og sove andre steder end på mig i løbet af dagen, men sådan er det. Vi må prøve og få noget mere rytme ind i hverdagen når vi kommer hjem. Nu vil vi bare nyde den sidste dag!

Jeg er så stolt over Laura! Der har jo egentlig været meget gang i den her i denne uge. Farfar kom fredag, lørdag kom mere familie + at skulle være et helt andet sted end normalt, søndag kom endnu flere mennesker, mandag var vi stadig mange (Dog tog Laura og jeg hjem til min mor og slappede af), tirsdag var vi til babysvømning(det kan i høre mere om senere), onsdag en tur til Hals by, torsdag en tur til stranden, fredag bare ren afslapning og lørdag hjem igen.

Nu vil vi nyde den sidste dag!

///Sofie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen